Mobil Apps

WT TRACKING

WorldTrack Flådestyring giver overblik over køretøjers aktivitet, så du kan se kørselsdata efter dato for et enkelt køretøj eller hele flåden, kontroller start- og slutpunkter, rejsetiden og den tilbagelagte distance.

Manual

WT MONTAGE

Formålet med denne app, er at kunne tjekke om Tracker fungerer korrekt inden endelig montage. Du modtager en sms med informationer om GPS signal, antal af satelitter osv. Appen er tilgængelig for både Android og iOS.

Manual

WT DRIVINGBOOK

Med WT Kørebog App kan du let registrere dine køreture med formål og angive om det er privat eller erhverv fra din smartphone. Den gør det enkelt for dig, både at føre køreregnskab og efterleve SKATs 60-dagesregel og 25 gange-reglen – hvis du har behov for dette.

Manual

WT BOOKING

Bookingplatformen gør det muligt for medarbejderne nemt at booke biler gennem 3 enkle trin. En proces, der ikke tager mere end 30 sekunder.
Medarbejderne kan nemt håndtere deres booking og opretholde et overblik over deres brug af køretøjer. De kan bestille køretøjer uger i forvejen og annullere dem, hvis de ikke har brug for dem.

WT CONNECT

WT Connect har gjort det muligt at forbinde chauffører og tracking enheder direkte fra din smartphone nemt og hurtigt. Ydermere har du mulighed for at tilknytte dine trailere og enheder via appen også.

Manual

WT WIATAG

Denne app laver din smartphone eller tablet til en GPS tracker. På grund af den præcise hastighedsdetektering og detaljerede bevægelseshistorik for en enhed er WiaTag designet til at optimere og styre feltoperationer og mobile medarbejders ydeevne.

Manual

WT GPS TAG

GPS Tag er en mobilapplikation tilgængelig på iOS og Android, der gør din smartphone, tablet eller anden mobil enhed til en GPS-sporingsenhed, der er kompatibel med Worldtrack platformen.

Manual

WT LOGISTICS

WorldTrack Logistisk er en attraktiv løsning designet til at styre alle faser af operationer indenfor leverings- og field services. WorldTrack Logistik mobil app er designet til chauffører og mobile medarbejdere.

Manual