Forsyningsselskaber

Nå ud til kunderne hurtigere end nogensinde

Hold omkostningerne nede, øg effektiviteten, og hjælp med at øge serviceniveauer for større flåder i forsyningssektoren.

Når du leverer forsyninger i hele landet, kan det være en udfordring at have lave reaktionstider. WorldTracks løsninger giver dig komplet kontrol over din flåde, så du nemmere kan nå ud til dine kunder så hurtigt som muligt. Vores satellitnavigationssystem bruger live oplysninger og viser chaufførerne de bedste ruter, så de undgår trafikpropper og unødvendige omveje. Vores system til sporing af køretøjer betyder desuden, at du kan give kunderne opdateringer i realtid om en chaufførs forløb og advare dem hurtigt, hvis der opstår forsinkelser.

Få store besparelser på de daglige omkostninger

For en stor flåde i forsyningssektoren kan små omkostninger hurtigt akkumulere – f.eks. brændstofforbrug, kommunikation og administration. WorldTracks løsninger kan hjælpe dig med at spare penge på flere måder. Vores effektive tovejs kommunikationssystem giver dig mulighed for at sende oplysninger øjeblikkeligt til en gruppe chauffører uden at foretage dyre mobilopkald. Avancerede navigationsenheder hjælper dig med at skære ned på unødvendig kørsel og brændstofomkostninger. Du sparer desuden også penge på administration med vores software, der genererer pålidelige, omfattende rapporter ved tryk på en knap.

Bevis din sikkerhed, pålidelighed og miljømæssige troværdighed

Hvis du har vigtige kontrakter med lokale myndigheder og et stærkt omdømme at opretholde, er overholdelse af afgørende betydning. Vi giver dig alle de oplysninger, du har brug for, for at vise, at du imødekommer selv de strengeste krav. Vores automatiserede rapporter giver dig detaljeret bevis på dine chaufførers placeringer, rejsetider, foretagne stop og tid brugt hos kunden – alt sammen ved tryk på en knap. Fordi vores navigationsenheder hjælper dig med at reducere unødvendige kilometer, reducerer du også automatisk dit udslip af CO2.