Kurertjenester/ekspresbud

Lever til tiden hver gang

Reducer omkostninger, tilbyd mere konkurrencedygtige priser, og vær blandt de bedste i levering af tjenester.

Hvis du driver en kurertjeneste, ved du, at folk ikke kan lide at vente. WorldTracks løsninger kan hjælpe dig med at holde dine kunder informeret om forløbet af deres levering. Du modtager oplysninger i realtid om chaufførens position, så du kan opdatere dine kunder, lige så snart der er en forsinkelse og give dem et pålideligt estimeret ankomsttidspunkt. Du vil også kunne give dem en nøjagtig registrering af leveringstider takket være vores system til sporing af køretøjer – og bevise, at du overholder SLA’er.

Gør din tjeneste mere konkurrencedygtig

Med så megen konkurrence inden for branchen af kurertjenester er det afgørende, at du holder dine omkostninger nede for at holde på dine kunder. Vores teknologi kan hjælpe dig med at spare penge på kommunikation og brændstof, så du kan tilbyde dine kunder de bedst mulige priser. Lige så snart der kommer et opkald om levering, vil du kunne videregive oplysningerne med det samme til den nærmeste chauffør uden dyre mobilopkald. Du sparer også unødvendig kørsel takket være vores avancerede navigationssystem, der bruger rigtige hastighedsdata og live trafikoplysninger til at guide dine køretøjer fra ét afhentningssted til et andet på en sikker og pålidelig måde og så hurtigt som muligt.

Hold dine kurerere på farten

Udbringningschauffører bruger meget tid på vejen, og forsinkelser på turen kan spilde en masse tid og give dem unødvendig stress. WorldTracks løsninger hjælper dine varevogne og cykler med at komme hurtigere omkring i byen ved at undgå trafikpropper og unødvendige omveje – hvilket giver chaufførerne en nemmere, mere sikker og problemfri tur. Du vil kunne spore dine køretøjer for at sikre dig, at de køres sikkert, men også så du ved, præcis hvor lang tid chaufførerne bruger bag rattet, og at arbejdstimerne bliver anvendt fornuftigt!