Nødtjenester

Reager hurtigere på hændelser

Gør reaktionstiden for driften af dine nødtjenester bedre – og underbyg det med detaljerede automatiserede rapporter.

Ved nødopkald – uanset om det er brand, personskade eller en politihændelse, skal du hurtigt kunne være på stedet med det rette køretøj og udstyr til jobbet. Desuden skal du kunne vise de lokale myndigheder, at du arbejder i henhold til deres strenge retningslinjer. WorldTracks løsninger giver dig kontrol over hele flåden, så du kan sikre dig, at de rette personer er på det rette sted så hurtigt som muligt – og samtidig kunne bevise det. Du kan følge dine chauffører på et kort for at se, hvem der er tættest på, derefter sende dem joboplysningerne og modtage opdateringer i realtid om statussen for en bestilling. Du vil desuden kunne generere automatiske rapporter, der beviser dine reaktionstider, og hvor lang tid dine medarbejdere bruger på stedet.

Mere sikkerhed for dine medarbejdere

Når der reageres på et nødstilfælde, er hastighed afgørende – men det er dine medarbejderes sikkerhed også. Vi hjælper med at sikre, at dine redningsmedarbejdere er så produktive som muligt, samtidig med at du holder alle mere sikre på vejen. Vores kommunikationssystem holder chaufførerne i konstant kontakt med kontoret med direkte opdateringer af et jobs status. Stemmestyring betyder, at chauffører kan indtale deres destination, så de kan holde øjnene på vejen, samtidig med at du holder øje med sikkerheden af deres kørselsadfærd med vores system til overvågning af køretøjer. Vores satellitnavigationsenheder guider dine chauffører og redningsmedarbejdere hurtigt og sikkert til deres destination ved at undgå trafik og unødvendige omveje. Vi logger desuden automatisk deres kilometerantal, arbejdstid og tid brugt på pauser, så du ved, at du får mest muligt ud af dine medarbejdere.

Driv en mere omkostningseffektiv flåde

Hvis du driver en nødtjeneste, har du et stramt budget. Vi kan hjælpe dig med at skære ned på omkostningerne med vores effektive tovejs kommunikationssystem, der giver dig mulighed for at sende oplysninger øjeblikkeligt til en gruppe chauffører uden at bruge tid eller penge på individuelle mobilopkald. Få mest muligt ud af dem, der er på “standby”, eller dem, der er midt i mellem jobs, ved at tildele jobs til dem med det samme, straks de kommer ind. Du kan også reducere administrationsomkostningerne med vores automatiske rapporter for kilometerantal. Fordi vores smarte navigationssystem hjælper dig med at reagere hurtigere på nødstilfælde, er det desuden nemmere at overholde dine SLA’er og dermed undgå store bøder.