Persontransport

Der er styr på reglerne

Forbedring af sikkerheden for dine chauffører og passagerer samt pålideligheden af din tjeneste.

Når du transporterer passagerer, er der en masse ekstra regler at holde styr på. WorldTracks løsninger kan hjælpe dig med at overholde regler vedrørende sikkerhed og vedligeholdelse af køretøjer samt overholdelse af streng lovgivning om kørselstider. Takket være live oplysninger kan du planlægge køretøjets vedligeholdelse. Du kan også få adgang til oplysninger i realtid om, hvor mange timer din chauffør har arbejdet. Bevis, at du overholder reglerne, ved at fjerndownloade digitale fartskriveroplysninger med henblik på arkivering og analyse med Tachograph Manager. Vi kan desuden hjælpe dig med at sikre, at dine chauffører sørger for passagerernes sikkerhed ved at overvåge deres kørselsadfærd.

Reducer forsinkelser for passagerer

Når du driver en flåde af taxaer, rutebiler eller minibusser, er det vigtigt, at dine chauffører overholder deres aftaletider. Vi kan hjælpe dig med at skære betydeligt ned på forsinkelser på flere måder. Når nogle f.eks. bestiller en taxa, kan du øjeblikkeligt videresende stedet og afhentningstidspunktet til den nærmeste chauffør, der blot skal trykke for at “acceptere”, og så navigere direkte til afhentningsstedet. Hvis de er forsinket, bliver du informeret af vores sporingssystem, så du kan opdatere passageren med nøjagtigt estimerede ankomsttidspunkter. Vores avancerede navigationssystem oplyser desuden chauffører om alternative ruter for at undgå trafik og får passagerne til deres destination på en sikker og pålidelig måde – så hurtigt som muligt.

Minimer dine udgifter

Hvis du gerne vil reducere omkostningerne ved at drive en flåde af taxaer eller varevogne, kan WorldTracks løsninger hjælpe dig. Vores navigationssystem kan hjælpe dig med at reducere unødig kørsel og unødvendigt brændstofforbrug ved at informere chaufføren om den bedste rute – uanset om han eller hun sidder i en bus i kø på motorvejen eller kører taxi gennem byen midt i myldretiden. Vores løsning informerer dig desuden automatisk om dine chaufførers bevægelser og arbejdstimer, så du sparer tid og penge på administration.