Salgsflåde

Hent rapporter i realtid om ydeevne

Spor produktiviteten for dine salgsstyrker, og overvåg skattepligtig befordringsgodtgørelse.

Når du forsøger at opnå dine salgsmål, er det vigtigt at holde øje med, hvor effektiv dine repræsentanter er i marken. Desuden vil du sikre dig, at de er sikre på vejen, når de forsøger at passe så mange aftaler ind i kalenderen som muligt. Du får detaljerede, pålidelige rapporter om antallet af salg, tid bag rattet samt de stop, der er foretaget, så du kan spore dit teams produktivitet. Vores satellitnavigationssystem vil også guide dine salgsrepræsentanter hurtigt og sikkert fra én aftale til den næste ved hjælp af direkte oplysninger for at finde den bedst mulige rute.

Hold dine omkostninger nede

Din salgsstyrke bruger så meget tid på vejen, og brændstofomkostningerne kan hurtigt blive store. Med avancerede navigationsenheder sparer du penge på unødvendig kørsel ved at bruge trafikopdateringer i realtid og hastighedsdata til at guide dine repræsentanter effektivt fra én kunde til den næste.

Beregn skattepligtig befordringsgodtgørelse

Salgsrepræsentanter bruger ofte deres biler til både erhvervsmæssig og privat kørsel, så vi gør det nemt at spore præcist, hvor mange kilometer der er skattepligtige. Du får detaljerede oplysninger om bilens brug, som f.eks. kørte kilometer, brændstofforbrug, kørselsadfærd og antallet af stop hos kunder.