Sundhedspleje

Nemt at påvise pleje

Giv pålideligt bevis på den tid, der er brugt på sundhedspleje, samtidig med at du skærer ned på omkostningerne.

Når du administrerer et hold af plejemedarbejdere, har du brug for detaljeret bevis på det arbejde, de udfører, for at kunne opkræve fra assurandører. Du skal også overholde strenge tider for reaktion på nødstilfælde. Vores teknologi til sporing af køretøjer giver dig det bevis, du har brug for, med automatiske rapporter, der viser i detaljer, hvor mange timer sygeplejersker bruger på plejehjem og på vejen mellem besøg. Du har også en fuld oversigt over, hvor alle dine medarbejdere er, så du kan afsende den nærmeste plejemedarbejder, når der modtages et nødopkald, hvilket forbedrer effektiviteten og reaktionstiderne. Vores løsninger hjælper også sygeplejersker med at undgå trafik og unødvendige omveje for at komme til deres patienter så hurtigt og sikkert som muligt.

Reducer dine faste udgifter

Når du administrerer teams af plejemedarbejdere i sundhedssektoren, skal du holde dig til stramme budgetter. Vi kan hjælpe dig med at spare penge på brændstof, kommunikation og administration. Med vores teknologi til sporing af køretøjer og tovejs kommunikationssystem kan du finde den nærmeste plejemedarbejder og derefter sende patientoplysninger og spare unødvendig kørsel og mobilopkald. Desuden vil vores pålidelige rapporter om kørte kilometer for medarbejderne hjælpe dig med at administrere deres udgiftsopgørelse samt skære ned på tid og omkostninger brugt på administration.

Hjælp dit team med at yde pleje på en effektiv måde

Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal yde deres bedste, er det vigtigt at vide, hvor meget arbejde de kan udføre på en dag. Med vores teknologi til sporing af køretøjer kan du holde øje med den tid, de bruger på patienter, på at komme fra et hjem til et andet og holde pauser – så du hurtigt kan finde områder til forbedring og hjælpe dine medarbejdere med at pleje deres patienter på en mere effektiv måde.