WorldTrack Projektløsninger

Spændende muligheder for specialudvikling

WorldTrack Projektsalg blev etableret som følge af de mange spændende muligheder for specialudvikling af tracking løsninger. Mange af vores kunder har særlige behov som vores løsninger skal kunne tage højde for. Det kan eksempelvis være:

  • Automatisk åbning af køretøjs døre i udleje øjemed
  • Fører registrering ved hjælp af smart-button i flåde køretøjer
  • Udlæsning af fejlkoder fra bilens kørecomputer

Mulighederne er mange og med WorldTracks innovative og egenudviklet software og hardware, kan vi skræddersy en løsning til netop din virksomheds behov og ønsker, og hjælpe din virksomhed med at opnå konkurrencemæssige fordele, som dine konkurrenter ikke kan få.

Proof of concept

Den måde vi typisk håndterer et projektforløb på er gennem indledende drøftelser om behov og udfordringer. På baggrund af dette udarbejder WorldTrack Projektsalg et oplæg til et ’proof of concept’ (POC) projekt, hvor krav, mål og milepæle fastsættes. Herefter gennemføres POC projekt, og når denne er succesfuldt gennemført, træffes beslutning om udrulning af projektet.

WorldTrack Projektsalg har løst mange spændende og krævende opgaver for blandt andet kommuner, Forsvaret, transport samt udlejningsvirksomheder.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores tidligere projekter for at få ideer til hvordan WorldTrack kan hjælpe netop din virksomhed.

    Vi er klar til at rådgive dig

    WorldTrack har et professionelt team bestående af konsulenter og teknikere med stærk baggrund indenfor kommunikationsteknologi (GSM, 3G, GPS), elektronik og software systemer.

    Vi står klar til at rådgive din virksomhed, så I kan få det optimale ud af WorldTracks førende teknologi og ekspertise.