Platform

Multifunktionel software tracking platform

WorldTrack arbejder med en multifunktionel software tracking platform, der kan bruges til tracking af mobile enheder – eks. køretøjer og personer, samt tracking af stationære aktiver – eks. containere, anlægsaktiver mm.

WorldTracks forskellige løsninger inkl. hardware kan kobles op på platformen – herunder GPS-tracking udstyr, personlige GPS trackere, bil controllere og software-baserede “trackers” installeret som mobile apps på smartphones.

Derudover er WorldTrack i stand til at behandle data, der modtages fra forskellige sensorer (vægt, fugtighed, lys, temperatur og andre), kameraer, fartskriver og andre supplerende GPS-hardware, der er tilsluttet GPS-tracking udstyr.

Download platform guide

Web Apps

Alle WorldTracks kunder, som har adgang til vores unikke tracking platform, kan se og bruge de webbasede apps uanset hvilken type tracking enhed de har. Apps tilgås online i en browser.

Herunder en oversigt over nogle af de spændende apps og hvad de rummer af unikke muligheder. Der er også en video der beskriver den enkelt app service.

Dashboard

Dashboard tilbydes til virksomheder, som ønsker en mere detaljeret overvågning af sin flåde.

Systemet indsamler data for hvert køretøj: kilometertal, brændstofforbrug, motortimer, gennemsnitlige og maksimale hastighed, ophold, besøgte geofences, tid i rejser, tomgang osv. Disse individuelle data sammenholdes i en grafisk præsentation og kan sammenlignes med andre køretøjer. Eksempelvis hvem kører en mest økonomiske kørsel. Princippet der benyttes, er et såkaldt Key Performance Indicator (KPI).

Download Dashboard Manual

Chatterbox

Chatterbox benyttes til informationsudveksling mellem chauffør og back-office. Chatterbox tilbyder funktioner, som ved en avanceret SMS. Billeder og adresser kan udveksles, samt ruter og anden værdifuld information, der er medvirkende til færre fejl og misforståelser i dagligdagen. Endvidere gemmes al kommunikation i en log, der til enhver tid kan hentes frem.

Download Chatterbox Manual

Track Player

Trackplayer giver brugeren mulighed for visuelt at se en kørt rute på skærmen med tilhørende tid, placering og hastighed. Trackplayer er et dokumentations- og analyseværktøj.

Download Trackplayer Manual

iDriveSafe

iDriveSafe er et værktøj til visualisering af kørselsadfærd. Data indsamles omkring hastighed, acceleration og krængning fra Tracker enheden, der senere kan vises i rapport.

Hver overtrædelse angives med nogle point, eksempelvis en hastighedsovertrædelse udløser 5 point. Over tid kan point sammentælles og vises for den enkelte chauffør og medvirke til ændring af adfærd i forbindelse med aggressiv kørsel.

Download iDriveSafe Manual

Kørebog

Worldtrack har udviklet en app til styring af kørselstyper når bilen deles mellem Privat og Firmakørsel. Kørebogen indeholder oversigt af Privat og Firma kørsel. Typen af kørsel angives ved start, samt formål hvis typen er Firmakørsel. Angivelse af type kan foretages fra vilkårligt medie, SmartPhone, Tablet eller PC, både før start eller senere, som kan justeres på sin PC. Kørebog har udskrift af rapporter, som forlanges af SKAT. Udskriften beregner samtidig kørselsgodtgørelsen, efter SKAT’s gældende takster.

Kørebog kan også håndtere ”60 dages reglen” og konstant advisere brugeren, om antal af kørsler mellem hjem og virksomhed.

 

Download Kørebog Manual

Logistik- og rute planlægning

WorldTrack har en attraktiv løsning designet til at styre alle faser af operationer indenfor leverings- og field services.

Tjenesten gør det muligt at udføre en lang række opgaver inden for logistik og levering – arrangere transport, transport processer optimering og omkostningsbesparende.

WorldTrack Logistik og Rute planlægning omfatter web-version til disponenter og mobilapplikation for chauffører. Web-versionen sikrer effektiv operationelle procedurer ifm. styring af:

 • ordrer placering
 • planlægning og distribution
 • ruteoptimering
 • levering proces
 • overvågning og koordination

Download Logistics Manual

NimBus

NimBus omfatter kernefunktionaliteten af ​​satellitsporingssystem og specialiserede værktøjer designet til passagertransportstyring.

Brug tjenesten til at oprette stop, optimere ruter, fordele køretøjer mellem ruter, administrere tidsplaner og spore ruteudvikling i realtid. NimBus har intuitiv navigation og brugervenlig grænseflade, handy tidslinje og begivenhedsbaserede meddelelser til online tracking, særligt ACL-system og den proprietære API til integration af tredjeparts software og tilpassede udviklinger.

Kontakt os i dag

 • BRIAN CLEMENS
  BRIAN CLEMENSDirektør /CEO

  +45 51 59 18 18
  bc@aktivconnect.com