Tilbehør

Privat-Erhverv kontakt/ Alarm kontakt

Bruges til at fortælle systemet at den pågældende tur er en privat tur eller erhverv.
Kontakten kan også anvendes som en alarm kontakt, som bevirker at der sendes en e-mail eller en sms, når kontakten lyser rødt.

Startspærre relæ

Startspærresystemet er designet til at bidrage til forhindring af tyveri af bilen ved hjælp af en elektronisk deaktivering af startsystemet. Aktivering af relæet er muligt via platformen eller via SMS.

Chauffør identifikation

En iButton læser, aflæser Dallas-nøglen, når du ønsker at starte bilen. Dermed kan nøglen anvendes til at dokumentere hvem der kører i bilen.
iButton læseren kan udbygges med en beeper, startspærre og chaufførkontrol.

OBDII forlænger kabel

WorldTrack OBD-kabel, forlængerkabel indsættes, hvis der er dårlig plads eller dårlige antenneforhold, så enheden kan placeres et mere hensigtsmæssigt sted.

Brændstof sensor

Brændstof sensoren er udviklet til at kontrol og styring af brændstofforbrug, overvågning af brændstofniveau og forebyggelse af brændstoftyveri

Kamera

Kameraet er forbundet til tracker via RS232 port; Den er tilknyttet til WT-900. Kameraet understøtter 3 arbejdsmetoder til fotografering.

  • Kommandotilstand: Tracker tager foto ved kommandostyring
  • Timing mode: Tracker tager billeder med jævne mellemrum
  • Alarmtilstand: Tracker tager billede (r), når alarm opstår

Digital Temperatur Sensor

WorldTrack temperatursensor er designet til at måle temperaturen på lasten og køleskaberne. Digital temperatursensor er forbundet til tracker via 1-wire udgang.